Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهاردهمین نشست پاتوق فیلم کوتاه با عنوان یکشنبه‌های کوتاه با اکران و نقد فیلم «حیوان» به کارگردانی برادران ارک در مجتمع فرهنگی و هنری اسوه به همت انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح عصر روز یکشنبه پنجم خردادماه برگزار شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بنیاد فرهنگی روایت فتح، در این نشست حسن وارسته کارشناس سینما ضمن تمجید از ویژگی‌های برجسته و شاخص فیلم «حیوان» ساخته برادران ارک گفت: این اثر کوتاه دارای روایتی سه پرده است علی‌رغم اینکه عموم سینماگران موافق روایت سه پرده‌ این فیلم نیستند اما ما مشاهده می‌کنیم که کارگردان توانسته به‌خوبی از عهده این کار بربیاید، نام فیلم بسیار هوشمندانه انتخاب‌ شده است و تنها به بُعد ظاهری حیوان اشاره نمی‌کند و بُعد فلسفی را هم به خود می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم به معنای واقعی سینما و جهان‌شمول استو هرکجای دنیا اکران شود همین پیامی که ما دریافت کرده‌ایم را خواهد داشت و چون مضمون فیلم جهانی است هرگز کهنه نمی‌شود.

این منتقد و نویسنده سینما هم‌چنین با اشاره به موضوع و محتوای درونی فیلم نیز گفت: فیلم نشان می‌دهد اگر بخواهید از مرز فیزیکی و یا فلسفی عبور کنید شاید این تصمیم به قیمت جان آدم تمام شود؛ و بسیار خرسندم فیلمی را تماشا کردم که مرا به فکر فرو می‌برد.

در ادامه نشست سید مهدی ناظمی نیز در خصوص فیلم «حیوان» و کشمکش‌های خودآگاهانه و ناخودآگاهانه این اثر نیز اظهار داشت: در فیلم کشمکش یک فرد را بین ناخودآگاه و خودآگاه خود شاهد هستیم که وجه ناخودآگاه آن قدرت بیشتری دارد که بیانگر این است که به او می‌گوید یک حیوان است و همین افکار ناخودآگاه باعث می‌شود در بعضی زمان‌ها به چالش‌ها ورود کند و با خود بگوید من چقدر حیوان هستم؟ و این ناخودآگاه به او نشان می‌دهد که مسیری را طی کرده تا به خوی حیوانی برسد که اوج این مسئله شکار شدن او توسط شکارچی است. وقتی یک کار هنری با نگاه فلسفی است نشان می‌دهد که این هنر با فلسفه عجین شده است.

این منتقد و کارشناس سینما همچنین ادامه داد: به نظر من کار بیشتر به بُعد سیاسی توجه دارد مانند مسئله مهاجرت و سختی‌های آن تا فلسفه زیرا آن‌چنان‌که باید در این فیلم جزئیات تغییر انسان مشاهده نمی‌شود. به نظرم فیلم کوتاه باید با دید حرفه‌ای ساخته شود نه با هزینه‌ حرفه‌ای.

در ادامه بهرام ارک کارگردان فیلم نیز در خصوص نحوه شکل‌گیری و تولید فیلم گفت: من و برادرم بهمن حدود 5 سال پیش تصمیم گرفتیم که در مدرسه ملّی سینما حضورداشته باشیم. در ابتدا با ورود ما مخالفت شد اما همان‌جا یک حیوانی را دیدیم که بدون مشکل به مدرسه تردد می‌کند و این‌چنین بود که تصمیم گرفتیم فیلم حیوان را بسازیم. بدین‌صورت که انسان‌ها نمی‌توانند تردد کنند و از مرزها رد شوند اما حیوانات آزاد هستند؛ اما در زمان ساخت فیلم ایده اصلی این بود که در پایان انسان توسط یک پلنگ شکار شود که به خاطر برخی مسائل فنی این امر محقق نشد و توسط شکارچی شکار شد که اتفاقاً خیلی پایان بهتری را شاهد بودیم.

این نشست‌ هر هفته روزهای یکشنبه با اکران و نقد یک اثر کوتاه با حضور کارگردان و منتقدان سینما به همت انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح در مجتمع فرهنگی و هنری اسوه برگزار و ورود برای عمومی نیز آزاد است.

اقدامات انجمن سینمای انقلاب بعد از هشت ماه/ مشارکت در تولید و بازخوانی چهار فیلمنامه

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: روایت فتح سینما روایت فتح سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۹۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحران آزادی بیان به روایت کاریکاتوریست اردنی

 به‌تازگی دانشگاه‌های بیشتری در آمریکا به اعتراضات علیه جنگ رژیم غزه پیوستند.

هم‌زمان با ابراز نگرانی گروه‌های حقوق بشری، برخی از مدیران دانشگاه‌ها برای سرکوب اعتراضات با پلیس همراه شده‌اند.

در همین حال، درگیری میان دانشجویان و افسران پلیس و گارد ملی در سراسر آمریکا در جریان تشدید اعتراضات دانشگاهی مورد توجه جامعه بین‌المللی قرار گرفته است.

اسامه حجاج، کاریکاتوریست اردنی در جدید‌ترین اثر خود، آزادی بیان آمریکایی را به چالش کشیده است.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی مجله سرگرمی

دیگر خبرها

  • غذارسانی به حیوانات محبت در حق آنها نیست
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • گربۀ محله مهم است
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • سینما به روایت «آپاراتچی»
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • ابتذال در سینما برآیند تقاضا است/ از کیهان بچه‌ها شروع کردم
  • نمایش زجر به قیمت لایک!
  • بحران آزادی بیان به روایت کاریکاتوریست اردنی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران